Ki csinálja a legjobb pedikűrt?

A jó lábápoló aranyat ér, amit bizony nem a legegyszerűbb megtalálni. Ez főleg akkor igaz, ha a körömfestésen és a masszírozáson túl több mindent szeretnénk nála igénybe venni. Az alábbiakban adunk pár tippet, hogy mire figyeljünk oda, amikor pedikűröst választunk.

A profi pedikűrös folyamatosan képzi magát

Az igazán elhívatott lábápolók nem elégszenek meg egy alapképzéssel. Folyamatosan tanulnak és fejlesztik magukat. Ha tudni akarod, hogy az általad kinézett pedikűrös mennyire profi, akkor minden bizonnyal szinte állandóan vagy a legújabb pedikűrös továbbképzés után kutat, vagy már oda jár. A lábápolás világa igencsak komplex, és nagyon sokat kell tanulni ahhoz, hogy vérprofi esztétikai és gyógypedikűrösök legyenek a szakemberek. Ezért az elhivatottságot leginkább pontosan az jelzi, hogy mindig újat akarnak tanulni.

A legjobb pedikűrösök naprakészek

Aki a szakmája szerelmese, az szinte biztos, hogy jó pár oldalt bekövet a neten is a szakmájával kapcsolatosan. Külföldi és hazai médiumokat egyaránt. Ezért szinte biztos, hogy ő az, aki elsőként fog értesülni a legújabb módszerekről, például a modern körömszabályozás mikéntjéről. Nagyon nehezen tudsz neki újat mondani, és valószínű ő lesz abban is az első, aki neked ajánl újdonságokat. A naprakészség pedig nem csak a módszerek, hanem a termékek tekintetében is megmutatkozik. Állandóan keresi a legjobb megoldást, hogy a vendégei a legmagasabb szintű szolgáltatást kaphassák.

Mindig tudnak valami jót és valami újat ajánlani

A vérbeli pedikűrös kívülről fújja a bőrhöz és a körmökhöz köthető összes biológiai és biokémiai mechanizmust. Ha mesélsz neki arról például, hogy gyengék a körmeid, akkor nem fog letudni egy homályos „nem tudok segíteni” szöveggel. Valószínű azonnal belekezd abba, hogy a körmöknek milyen ásványi anyagok, vitaminok kellenek, és ajánl is jó pár terméket számodra. A szakember attól szakember, mert szakértelme van a témában. Az igazán jó pedikűrösök pedig nem fognak lerázni a kérdéseiddel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük