nagykonyhai mosogató egy étteremben

Szükség van-e egy nagykonyhai mosogató használatára a konyhákban?

A hétköznapokban talán nem is gondolnánk rá, hogy egy ipari konyhában az egyik legfontosabb feladat a mosogatás. Ráadásul ezt a munkafolyamatot több fázisra is kell bontani, amit nem csak a törvények írnak elő, de a hatékony munkavégzés is.

Egy ipari konyhában nem csak a munka végeztével kerül sor a mosogatógépek bevetésére, hanem gyakorlatilag egész nap működniük kell. Különösen igaz ez az olyan zsúfolt időszakokban, mint a déli órák, amikor nagy számban kerülnek vissza a koszos fehér- és fekete edények.

De a mosogatógépek használata nem mindig elegendő, hiszen amikor éppen működnek, akkor is szükség van az azonnali mosogatásra. Ráadásul sok edény be sem fér ezekbe a gépekbe, ráadásul Magyarországon sok nagykonyhában feketeedény-mosogatógép sincs.

Ezekben a helyzetekben kell azokra a kollégákra támaszkodni, akik a kézi mosogatásért felelősek, nekik pedig nagykonyhai mosogató beszerzése szükséges.

A nagykonyhai mosogató eszközökre mindig szükség van

Ezekből a modern berendezésekből nagyon sokféle áll a nagykonyhák és más létesítmények rendelkezésére, léteznek egymedencés, kétmedencés, hárommedencés vagy még nagyobb kivitelek is. A segítségükkel rövid időn belül tisztára varázsolhatók a fekete edények, miközben éppen a megfelelő mennyiségű vegyszer és víz fogy.

Egy jó mosogató képes arra, hogy valóban tisztára sikálja a sokszor nagyon odaégett edényeket, és közben ne pazaroljon semelyik mosogatószerrel sem. A valóban profi nagykonyhai mosogató támogatja a munkát, megfelelő méretű, nem dugul el, és alkalmas arra, hogy az előáztatás folyamán is elférjenek benne az edények.

A nagykonyhai mosogatók mára már széles körben rendelkezésre állnak az ipari konyha webshopokban, ahol a részletes adatlapok pontosan bemutatják, hogy az adott tétek mire alkalmas. A segítségükkel pont azokat az eszközöket tudjuk beszerezni, amire szükségünk van, anélkül, hogy hatalmas kompromisszumokat kellene kötnünk. Ezután már nincs más teendőnk, mint gondoskodni a mosogató kollégák felvételéről, hogy a nagykonyhai mosogató kellően ki legyen használva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük