Méregtelenítés a semmiből: hogyan tud méregteleníteni minket a levegő kémiai összetétele

A levegő nem csak az ember alapvető építőköve, hanem életereje is. A friss és tiszta levegő belélegzésének jótékony hatása nemcsak az általános fizikai állapotot javíthatja és energiát tölthet fel, hanem azon kevés ismert módok egyike, amelyekkel csökkenthetjük a szervezetünket naponta kitett méreganyagokat.

Milyen előnyei vannak a friss levegő belégzésének?

A tudomány egyre több titkot tár fel a levegőnek a szervezetre gyakorolt ​​gyógyító hatásairól.

Nagyon gyakran a különféle jógatípusok gyakorlásával kapcsolódnak össze, mint például a kundalini jóga, amely a légzési technikák széles skáláját alkalmazza, a friss levegő dinamikus és mély légzésére, a meditációra és a mantrákra összpontosítva a fizikai vitalitás és az egészséges életmód javítása érdekében.

Régóta elismerték a testre gyakorolt ​​pozitív hatásáról, amely a következőkhöz kapcsolódik:

  • A lélek és a test méregtelenítése
  • Oldja a feszültséget
  • Energia felhalmozódása
  • Növeli az oxigén mennyiségét az erekben

Milyen előnyei vannak a hegyi levegőnek?

A hegy varázslatos levegője segíthet visszanyerni energikus formáját és kitisztítja egész testét.

Azok számára, akiknek villájuk vagy házuk van egy közeli faluban, magasabban, ez nagy megkönnyebbülést jelentene. De ha nem tartozol a szerencsések közé, jó, ha legalább havonta egyszer, lehetőség szerint és gyakrabban tervezel egy sétát a hegyekbe.

Ennek az az oka, hogy negatív ionokkal telített, amelyeket a levegő „vitaminjainak” is neveznek.

Jótékony hatással vannak a szervezetre, ellentétben a pozitív ionokkal, amelyek miatt fáradtnak, levertnek és ingerlékenynek érezzük magunkat. A szennyezett levegő általában erősen telített pozitív ionokkal.

Milyen előnyei vannak a tengeri levegőnek?

A tengeri levegő gazdag nátrium-kloridban, jódban, foszforban, magnéziumban és kénben, amelyek a nap hatására elpárolognak a tengervízből, és elősegítik a levegő képzését, amely lehetővé teszi a szervezet valódi megújulását, felépülését és regenerálódását.

Mikor érdemes elkezdeni a méregtelenítést?

A legegészségesebb étrend betartása és a testmozgás sem védhet meg minket a méreganyagok hatásaitól, mert még a legtöbb zöldség is tartalmaz növényvédő szereket, ezért a méregtelenítést az első tünetekkel kell kezdeni, ahogy azt az influenzás orvosok tanácsolják.

Az igazi és leghatékonyabb méregtelenítés azonban az, amelyet kifejezetten az embernek és testének hoznak létre, és ha hasznos hegyi vagy tengeri levegővel kombinálható, az eredmény még sikeresebb és gyorsabb lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük