Szállítás és fizetés

MEGRENDELÉS, ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK

A Varázserdő webáruházban történő megrendelésével minden Vásárló kijelenti, hogy elfogadja az aktuális üzletszabályzatot.

A Varázserdő webáruházban megrendelés kizárólag elektronikus úton történhet, regisztrációt követően a weboldalon található kosár használatával és a szállítási adatok (név, cím, telefonszám e-mailcím) megadásával. A megrendelést akkor tekintjük véglegesnek, ha a fizetés megtörtént. Minden, a webáruházba beérkezett megrendelés feldolgozását követően e-mail-ben visszaigazolást küldünk a megrendelés részleteiről. Amennyiben a regisztráció hibát tartalmaz, megkíséreljük e-mail-en vagy telefonon felvenni a kapcsolatot a Vásárlóval. A Varázserdő webáruház nem tud felelősséget vállalni a hibás adatokból eredő esetleges téves teljesítésért.

A vételár a kiválasztott áru mellett/alatt feltüntetett ár, amely forintban értendő, tartalmazza az ÁFÁ-t, azonban nem tartalmazza az esetleges szállítási illetve utánvét költséget.

Néhány termékből nem tartunk készletet, vagy ideiglenes készlethiányunk lehet. Erről a részletes termék információknál tájékoztatást adunk. Amennyiben a megrendelt terméket nem tudjuk raktárkészletünkből szállítani, az áru tényleges beérkezésekor email-ben küldünk értesítést. A csomagot ezt követően adjuk át a futárszolgálatnak kiszállításra.

A Vásárló jogosult a megrendelést követően, de még a postázást megelőzően a vásárlástól elállni. Ezt az igényét köteles e-mail-ben az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. e-mail címen a megrendelést és fizetést követő 24 órán belül jelezni. Ebben az esetben a Vásárlót semmilyen költség nem terheli, 3 munkanapon belül visszautaljuk számára a vásárlása teljes összegét.

FIZETÉS

Webáruházunk az alábbi fizetési módot kínálja Neked a vásárlás során:

  • fizetés átutalásal a Varázserdő webshop bankszámlájára - bármilyen szállítási mód esetén választható

A fizetést akkor tekintjük teljesültnek, ha a megrendelt áru ellenértéke bankszámlánkra megérkezik. 

Fizetés átutalással

Kérünk a vásárlásod végösszegét (a termékek árát a szállítási költséggel együtt) az alábbi számlaszámra utald át. Az átutalás beérkezése akár 3-4 munkanapot is igénybe vehet, megrendelésedet csak ezt követően tekintjük véglegesnek és a kiszállítást csak ezután tudjuk megkezdeni.

Öltemények Bt., 1174 Budapest, Bulyovszky u. 42/A.

CIB Bank, 10700615-69321223-51100005

SZÁLLÍTÁS

Webáruházunk az alábbi szállítási módokat kínálja Neked:

  • kiszállítás MPL postacsomagként (kizárólag játék, ajándék és étkezés, sütés-főzés kategória) - Magyar Posta - súlytól független, egységes szállítási díj 1.490 Ft
  • kézbesítés DPD futárszolgálattal - szállítási díj: 1.590 Ft (bizonyos értékhatár felett időszakosan díjmentes lehet)

Átlagos szállítási idők:

  • postázás esetén: a megrendelés és fizetést követő 2-3 munkanap.
  • futárszolgálattal: a megrendelés és fizetést követő 2-3 munkanap.

A Vásárlónak ajánlott a kiszállítás időpontjában a csomag sértetlenségéről megbizonyosodni, melyet az átvételi elismervény aláírásával elismer. A kiszállítás előtti napon a futárszolgálat e-mail-ben és SMS-ben értesítést küld a kiszállítás tényéről, melyben a kiszállítás napjának változtatását felkínálja. Ha ennek ellenére nem sikerül a kiszállítás, 2 ismételt alkalommal próbálkozik a kézbesítéssel. Az esetleges szállítási késedelemért a Varázserdőt kártérítési kötelezettség nem terheli.